Remonex s.r.o.

Ochrana osobních údajů

Provozovatel webu
Vlastníkem a provozovatelem těchto webových stránek je REMONEX, s.r.o.

Autorská práva
Obsah webu je v celém rozsahu chráněn autorským právem. Není-li výslovně uvedeno jinak, není možné obsah přebírat, kopírovat, reprodukovat ani dále šířit jinými kanály, s výjimkou tisku pro osobní potřebu a stručných citací či náhledů na sociálních sítích s uvedením zdroje. Souhlas s užitím obsahu musí být vždy písemný a lze o něj požádat.

Prohlášení o přístupnosti
Autor www stránek prohlašuje, že tyto stránky se snaží o maximální přístupnost obsahu i všech svých funkčností pro všechny uživatele internetu.

Webová prezentace je vytvořena HTML 5.0, vizuální stránka prezentace pak s využitím CSS 3.

Informace o tvůrci webu
Webové stránky jsou vytvořeny na publikačním systému WORDPRESS. Stránky vytvořil a navrhl Vít Bichner. Kontaktovat jej můžete na www.marketingovagaraz.cz nebo na info@marketingovagaraz.cz.

Cookies
Tato webová stránka používá soubory cookies. K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Cookies jsou malé textové soubory, které mohou být používány webovými stránkami, aby učinily uživatelský zážitek více efektivní.

Funkční: Tyto soubory cookies jsou vyžadovány pro základní fungování stránek, a proto jsou vždy zapnuté; patří k nim cookies, které umožňují si Vás při procházení našich Webových stránek zapamatovat již během jediné návštěvy, nebo – přejete-li si to – při každé návštěvě.
Zlepšující fungování: Tyto soubory cookies nám umožňují zlepšovat funkcionalitu našich Webových stránek tím, že sledujeme jejich používání. V některých případech tyto cookies zlepšují rychlost odezvy na Vaše požadavky a umožňují nám zapamatovat si Vaše volby vybrané pro dané stránky. Pokud tyto cookies odmítnete, může to vést k tomu, že doporučení nebudou přesná a chod stránek se zpomalí.
Sociální média a reklama: Cookies pro sociální média nabízejí možnost propojit Vás se sociálními sítěmi a sdílet na nich obsah z našich Webových stránek. Cookies pro reklamu (cookies třetích stran) shromažďují informace napomáhající lépe přizpůsobovat reklamu Vašim zájmům, a to na našich Webových stránkách i mimo ně. V některých případech je součástí těchto cookies i zpracování Vašich osobních údajů. Odmítnutí těchto cookies může mít za následek zobrazení reklamy, která pro Vás nebude tolik relevantní, nebo nemožnost účinně se propojit s účty na Facebooku, Twitteru či jiných sociálních sítích, a/nebo neumožnění, abyste na sociálních médiích sdíleli obsah.
Přijímání a uchovávání cookies je možné v každém prohlížeči zakázat, postup jak uvedenou změnu provést, naleznete na níže uvedených odkazech.

Google Chrome
Firefox
Opera
Internet Explorer
Ochrana dat
Přístup na stránky může být ze strany Provozovatele podmíněn poskytnutím některých osobních údajů Uživatele ve smyslu zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a případně i právních předpisů, v platném znění. V takovém případě bude Provozovatel s těmito údaji nakládat v souladu s platnými právními předpisy. Poskytnutím těchto údajů vyslovuje Uživatel souhlas se zpracování osobních údajů Provozovatelem.

Kódy třetích stran
Provozovatel spolupracuje se společnostmi, které mu poskytují různé služby. Tyto společnosti, pokud jsou k tomu oprávněné, mohou nakládat s osobními údaji uživatele, přičemž s těmito informacemi pracují pouze při plnění svých povinností a nesmí je použít k jinému účelu. Provozovatel neprodává, nepřevádí a nesděluje osobní údaje třetím stranám, pokud to není třeba k naplnění právních předpisů.

Pokud si uživatel přeje opravit nebo smazat osobní data, které o něm provozovatel má, může jej o to požádat prostřednictvím kontaktních údajů uvedených na těchto stránkách.

×

AKCE

Screenová roleta zdarma k bioklimatické pergole ARTOSI

Doba trvání acek od 4. 3. 2024 do 31. 5. 2024

  • Bonus screenové rolet zdarma (dále jen BONUS) je možné získat ke každé závazné objednávce pergoly ARTOSI, kterou potvrdí zákazník v síti prodejců ISOTRA Partner, ISOTRA ARTOSI Partner nebo u prodejců společnosti ISOTRA a.s. (dále jen obchodní partner), a to v termínu od 4. 3. 2024 do 31. 5. 2024. Objednávka se musí vztahovat na produkty, které vyrábí nebo dodává společnost ISOTRA a.s.
  • BONUS se vztahuje na níže uvedené produkty:
    a) Screenová roleta ALFA-ZIP.
    b) Screenová roleta ALFA PLUS-ZIP.
  • BONUS je možné získat na základě následujících pravidel:
    a) Zákazník závazně objedná pergolu ARTOSI v termínu trvání akce.
    b) Zákazník závazně objedná k pergole ARTOSI screenové rolety dle nabídky výše uvedené.
    c) BONUS screenové rolety zdarma je možné uplatnit za podmínky objednání min. 2 screenových rolet.
    d) Pokud zákazník objedná 2 screenové rolety, dostane 1 zdarma; pokud objedná 3 a více screenových rolet platí stejné pravidlo – 1 screenová roleta zdarma
    e) Vždy platí, že BONUS se vztahuje na screenové rolety s nejmenší plochou m2.
  • Nezbytnou podmínkou získání BONUSU je vygenerování unikátního kódu na artosi.cz/konfigurator. Na těchto stránkách si zákazník nakonfiguruje pergolu ARTOSI, včetně screenových rolet. Před odesláním nezávazné poptávky, v posledním kroku konfigurace, bude mít zákazník možnost vygenerovat unikátní kód pro získání BONUSU. Po získání unikátního kódu se automaticky přepočte celková cena za pergolu ARTOSI a screenové rolety. Cena je uvedena včetně DPH a bez montáže.
  • Po odeslání nezávazné poptávky obdrží zákazník e-mail shrnutím konfigurace pergoly, včetně unikátního kódu. Toto potvrzení si zákazník ponechá u sebe pro zpětnou kontrolu podmínek akce.
  • Do 24 hodin od odeslání nezávazné poptávky bude zákazníka kontaktovat obchodní partner společnosti ISOTRA a.s. z důvodu osobní konzultace zadané konfigurace, vyměření, montáže a finální objednávky.
  • V případě uzavření zakázky se prokáže zákazník obchodnímu partnerovi unikátním kódem pro uplatnění BONUSU.
  • Hodnota BONUSU bude odečtena z celkové ceny objednávky včetně DPH.
  • Akce se může zúčastnit každá fyzická osoba starší 18 let. BONUS lze uplatnit na každou novou závaznou objednávku splňující podmínky výše uvedené.